Menu button Naar professioneel

U bent hier: PARTICULIER - Over ons

Ons bedrijf

Autoparts Stekelorum is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de autosector. Dat bestaat uit het verkopen van auto-onderdelen, producten voor het onderhouden van uw wagen, gereedschap en allerlei snufjes voor het repareren, verbeteren en/of personaliseren van uw auto.

In 1974 startte Noël Stekelorum in de Westhoek een bedrijfje. Hij verkocht er auto-onderdelen, maar ook huishoudelektronica. Later specialiseerde hij zich in de autosector en kocht hij samen met zijn vrouw een pand in de Roeselaarsestraat in Izegem. Daarna verschuilde de winkel naar de huidige locatie, in de Oekensestraat. Daar is de shop ondertussen 35 jaar gevestigd.

Momenteel is David Stekelorum de zaakvoerder. Dat David, voor hij zaakvoerder werd, jaren in de winkel meedraaide, heeft zijn voordelen. Hij kent het bedrijf niet alleen door en door, maar hij heeft de sector ook met zijn eigen ogen zien evolueren.

Autoparts Stekelorum verkoopt voor negentig procent aan garages, fabrieken en bedrijven met een eigen wagenpark. De overige tien procent van de tien procent van de kopers zijn particulieren. Ook zij kunnen online bestellen. Uiteraard is het bedrijf ook mee geëvolueerd met de digitale trend. Al blijft het persoonlijk contact belangrijk. Niet alleen voor de klant, maar ook voor ons personeel. Alle werknemers zijn stuk voor stuk autoliefhebbers.

"Ons bedrijf is al meer dan 40 jaar actief in het verkopen van auto onderdelen, zowel aan particulieren als professionals."

Foto merk Foto merk Foto merk Foto merk Foto merk Alle merken

Wij maken gebruik van cookies

De website van Autoparts maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info